​Maling af facade og andre former for bygningsmaling

Vi har i mange år arbejdet med renovering og maling af facade for private og erhverv i bl.a. Albertslund, Glostrup, Brøndby og omegn. Vi kan derfor også tilbyde en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dit hus eller din ejendom.

Vores malerfirma tilbyder både indvendig og udvendig maling af hus til konkurrencedygtige priser, herunder både:

  • Parcelhus
  • Sommerhus
  • Villa
  • Etageejendom.

Professionel rådgivning om valg af produkter og farver

Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Når det kommer til maling af facade, står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter til facademaling og stilfulde farvesammensætninger, så du kan få lige netop den løsning, du drømmer om.​

Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne, eller har det udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Vores maler kan hjælpe dig med dit maler projekt. 

Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve i forbindelse med maling af facade, så resultatet bliver helstøbt og gennemført.

Kontakt os for et godt tilbud!

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at friske din facade op ved maling af facade eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Har du en konkret opgave, som du ønsker en pris på, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os allerede i dag på telefon 26 13 63 57 for yderligere informationer. 

Firmaoplysninger

Stig Blichfeldt
Lodager 28
2620 Albertslund
CVR: 27362605

✓ Professionel og uddannet bygningsmaler ✓ Privat og erhvervsejendomme ✓ Ekspert i sandspartel og maling af træværk​