​få et Gratis tilbud!

Jeg står klar til at hjælpe med din opgave. Skriv til mig med i dag - udfyld formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Maling af facade og andre former for bygningsmaling udføres

Trænger din bygningsfacade til at blive frisket op, er du kommet til det rette sted. Jeg har mange års erfaring med blandt andet maling af facade og andre former for bygningsmaling, og jeg er selv uddannet bygningsmaler.

Jeg har i løbet af de sidste mange år arbejdet med renovering og facademaling for både private boligejere og forskellige former for erhverv i Albertslund, Glostrup, Brøndby og andre omkringliggende områder. Jeg er derfor også klar til at hjælpe dig med lige netop den opgave, du skal have løst. 

Indvendig og udvendig maling af din ejendom

Mit malerfirma kan både tilbyde indvendig såvel som udvendig maling af hus og andre ejendomme til konkurrencedygtige priser. Jeg kan male mange forskellige bygninger, herunder blandt andet:

 

  • Parcelhuse
  • Sommerhuse
  • Villaer
  • Etageejendomme.

Fordelene ved maling af facade

Der er en række forskellige fordele ved at få malet sin bygnings facade. Disse fordele dækker både over det visuelle indtryk, man får af bygningen, men de dækker også over en række fordele i forhold til bygningens stand og holdbarhed.

Blandt nogle af fordelene ved at få malet bygningens facade kan nævnes:

  • Du får en flot og indbydende bygning
  • Din bygning vil bedre kunne modstå de danske vejrforhold
  • På sigt kan du spare penge på løbende vedligeholdelse.

Du får en flot og indbydende bygning

Facaden på en bygning er noget af det absolut første, man ser ved en bygning, og fremstår den flot og nymalet, kan den give et rigtigt godt førstehåndsindtryk, mens den omvendt kan give et dårligt førstehåndsindtryk, hvis den er nedslidt og ikke er velholdt.

Det kan derfor have en rigtig stor betydning for din bygnings præsentation, om den er nymalet, eller om den trænger til en kærlig hånd.

Din bygning vil bedre kunne modstå de danske vejrforhold

Ved at få malet din bygnings facade vil den bedre kunne modstå både vind og vejr. I Danmark har vi et meget omskifteligt vejr, og for at øge bygningens beskyttelsesevne og modstandsdygtighed er det vigtigt at sørge for, at facaden bliver vedligeholdt med for eksempel maling af facade. 

Det er nemlig facaden, der i første omgang af mest udsat som følge af det barske danske vejr.

 

På sigt kan du spare penge på løbende vedligeholdelse

Ved at sørge for at din bygning er modstandsdygtig over for både vind og vejr, så kan du faktisk på sigt også spare penge på den løbende vedligeholdelse. Det kan derfor godt betale sig at få malet facaden, hvis den trænger til en kærlig hånd.

Professionel rådgivning om valg af produkter og farver

Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Når det kommer til maling af facade, står jeg derfor altid klar med gode råd og kyndig vejledning omkring holdbare produkter til facademaling og stilfulde farvesammensætninger, så du kan få lige netop den løsning, som du drømmer om.

Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne, eller har det udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de også indgå i dine overvejelser omkring valg af farver i forbindelse med maling af facade, så resultatet bliver helstøbt og gennemført hele vejen igennem.

Jeg står klar til at hjælpe dig med ethvert malerprojekt.

​Kontakt mig og få et tilbud på maling af facade i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at friske din facade op, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved lige netop maling af facade? Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at få udarbejdet en pris på en konkret opgave? Så hører jeg meget gerne fra dig.

Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave, ligesom jeg står klar med kompetent rådgivning og vejledning. Du skal bare ringe til mig på telefon 26 13 63 57 eller skrive til mig via min kontaktformular her på denne side. Så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Jeg glæder mig til at finde den rette løsning for din facade. 

Bygningsmaling

Skal kontorfacaden eller det udvendige af huset males? Så kan jeg hjælpe dig til et flot og tidløst resultat!

Maling af træværk

Jeg har mange års erfaring inden for maling af træværk uanset hvad type der måtte være tale om

Sandspartel

Skal væggene spartles vil jeg til hver en tid anbefale sandspartelmasse der bidrager til et flot og holdbart resultat

Firmaoplysninger

✓ Professionel og uddannet bygningsmaler ✓ Privat og erhvervsejendomme ✓ Ekspert i sandspartel og maling af træværk​