Skal din facade eller bygning males?

Jeg er uddannet bygningsmaler og står klar til at hjælpe dig!​

Kontakt mig i dag!

​Maling af facade og andre former for bygningsmaling udføres

Trænger din bygningsfacade til at blive frisket op, er du kommet til det rette sted. Jeg har mange års erfaring med blandt andet maling af facade og andre former for bygningsmaling, og jeg er selv uddannet bygningsmaler.

Jeg har i løbet af de sidste mange år arbejdet med renovering og facademaling for både private boligejere og forskellige former for erhverv i Albertslund, Glostrup, Brøndby og andre omkringliggende områder. Jeg er derfor også klar til at hjælpe dig med lige netop den opgave, du skal have løst. 

Bygningsmaler som udfører indvendig og udvendig maling

Mit malerfirma kan både tilbyde indvendig såvel som udvendig maling af hus og andre ejendomme til konkurrencedygtige priser. Som bygningsmaler kan jeg male mange forskellige bygninger, herunder blandt andet:

  • Parcelhuse
  • Sommerhuse
  • Villaer
  • Etageejendomme.

Fordelene ved maling af facade

Der er en række forskellige fordele ved at få malet sin bygnings facade. Disse fordele dækker både over det visuelle indtryk, man får af bygningen, men de dækker også over en række fordele i forhold til bygningens stand og holdbarhed.

Blandt nogle af fordelene ved at få malet bygningens facade kan nævnes:

  • Du får en flot og indbydende bygning
  • Din bygning vil bedre kunne modstå de danske vejrforhold
  • På sigt kan du spare penge på løbende vedligeholdelse.

Du får en flot og indbydende bygning

Facaden på en bygning er noget af det absolut første, man ser ved en bygning, og fremstår den flot og nymalet, kan den give et rigtigt godt førstehåndsindtryk, mens den omvendt kan give et dårligt førstehåndsindtryk, hvis den er nedslidt og ikke er velholdt.

Det kan derfor have en rigtig stor betydning for din bygnings præsentation, om den er nymalet, eller om den trænger til en kærlig hånd.

Din bygning vil bedre kunne modstå de danske vejrforhold

Ved at få malet din bygnings facade vil den bedre kunne modstå både vind og vejr. I Danmark har vi et meget omskifteligt vejr, og for at øge bygningens beskyttelsesevne og modstandsdygtighed er det vigtigt at sørge for, at facaden bliver vedligeholdt med for eksempel maling af facade.

​Det er nemlig facaden, der i første omgang er mest udsat som følge af det barske, danske vejr.

På sigt kan du spare penge på løbende vedligeholdelse

Ved at sørge for at din bygning er modstandsdygtig over for både vind og vejr, kan du faktisk på sigt også spare penge på den løbende vedligeholdelse. Det kan derfor godt betale sig at få malet facaden, hvis den trænger til en kærlig hånd.

Professionel rådgivning hos bygningsmaler

Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Når det kommer til maling af facade, står jeg som bygningsmaler derfor altid klar med gode råd og kyndig vejledning omkring holdbare produkter til facademaling og stilfulde farvesammensætninger, så du kan få lige netop den løsning, som du drømmer om.

Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne, eller har det udsmykninger som borter, gesimser og ranker, kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. 

Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de også indgå i dine overvejelser omkring valg af farver i forbindelse med maling af facade, så resultatet bliver helstøbt og gennemført hele vejen igennem.

Jeg er en professionel bygningsmaler, som står klar til at hjælpe dig med ethvert malerprojekt. Jeg kan også hjælpe med maling af træværk, sandspartling og maling inde og ude.

​Kontakt mig, og få et tilbud på maling af facade i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan jeg som bygningsmaler kan hjælpe dig med at friske din facade op, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved lige netop maling af facade? 

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at få udarbejdet en pris på en konkret opgave? Så hører jeg meget gerne fra dig.

Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave, ligesom jeg står klar med kompetent rådgivning og vejledning. 

Du skal bare ringe til mig på telefon 26 13 63 57 eller skrive til mig på e-mail stig.blichfeldt@gmail.com eller via min kontaktformular her på denne side. Så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Jeg glæder mig til at finde den rette løsning for din facade.

​​Vil du
Høre Mere?

​Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt