Opsætning af filt, væv og tapet

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af filt, opsætning af væv eller opsætning af tapet? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg kan være behjælpelig i forbindelse med mange forskellige typer vægbeklædninger, og fra min base i Albertslund kører jeg ud til både private og erhverv, der har brug for min hjælp i Glostrup, Brøndby, Taastrup og andre omkringliggende områder.

Jeg tilbyder blandt andet:

  • Opsætning af glasfilt
  • ​Opsætning af glasvæv
  • ​Opsætning af tapet.

Opsætning af filt og væv på vægge - for en ensartet overflade

Glasvæv og filt giver væggene en stærk og ensartet overflade, og samtidig har både væv og filt den egenskab, at det binder malingen optimalt. Det betyder, at du kan få et rigtigt flot og ensartet resultat, efter du har malet.

​Før opsætning af filt eller væv er det vigtigt at starte med at rense vægge, hjørner og eventuelt loft ned for ujævnheder og løst tapet. Er der huller eller fordybninger i væggene, skal de spartles for at få det bedst mulige resultat. Jeg sørger naturligvis for en grundig gennemgang af alle overflader, så du får det bedst mulige resultat.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen herunder.

Udfyld formularen og jeg ringer tilbage til dig hurtigst muligt for nærmere afklaring og evt. tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billige priser, høj kvalitet

Tilfredse kunder - hver gang!

Hjælp til valg af farver og produkter

Uddannet bygningsmaler

Gratis uforpligtende tilbud

Opsætning af tapet med stor præcision

Tapetsering er for nogle en ren videnskab. Jeg har stor erfaring med opsætning af tapet såvel som opsætning af filt og væv, og jeg leverer altid et smukt resultat til konkurrencedygtige priser.

Ved tapetopsætning er der en række forskellige ting, der på forhånd skal tages højde for.

​Hvilken type tapet vil passe ind i dit hjem? Skal du vælge et mønstret og farverigt tapet, eller skal du gå efter det lidt mere neutrale? Det afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke, og hvilken stemning du gerne vil skabe. 

Jeg står klar til at rådgive dig om de mange forskellige muligheder, så du bedst muligt kan træffe det rigtige valg fra starten af. Efterfølgende sørger jeg for at sætte det valgte tapet op på både almindelige vægge og skråvægge med stor præcision.

Kontakt mig og få en pris på opsætning af filt eller tapet

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 26 13 63 57 eller e-mail ​stig.blichfeldt@gmail.com, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.​

1.​ ​Kontakt mig →

Om firmaet

Alsidig malerfirma med mange års erfaring og en uddannelse som bygningsmaler i bagagen.

​Jeg udfører malerarbejde indvendigt som udvendigt for privat- og erhvervskunder i Storkøbenhavn.

Anmeld mig på Google →

Kontakt Maler Stig Blichfeldt i dag!

Du kan også skrive til mig:
stig.blichfeldt@gmail.com