Skal din lejlighed males?

Jeg har mange års erfaring med maling af lejlighed og står klar til at hjælpe dig!​

Kontakt mig i dag!

Maling af lejlighed udføres med mange års erfaring

Trænger din lejlighed til en kærlig hånd, og har du brug for professionel hjælp til maling af lejlighed? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Maler Stig Blichfeldt finder du en dygtig maler, der har mange års erfaring med blandt andet maling af lejlighed.

Mit malerfirma har base i Albertslund, og jeg løser derfor mange maleropgaver i mit eget lokalområde, men jeg kører også gerne ud til kunder i Glostrup, Brøndby, Taastrup og i resten af Storkøbenhavn, som har brug for professionel hjælp til at male deres lejlighed. Har du en opgave til mig i København, stiller jeg også gerne mine kompetencer til rådighed.

Slip for det hårde arbejde og få et professionelt resultat

At male en hel lejlighed kan være et utroligt stort projekt, selvom det måske ikke lige umiddelbart virker sådan til at starte med. Først skal møblerne flyttes og pakkes ind, så de ikke får maling på sig under malerarbejdet, og både vægge og lofter skal renses ned, så de er helt rene, inden malingen bliver påført. 

Derudover skal alle huller og uregelmæssigheder spartles grundigt og slibes, hvis du gerne vil have et flot og jævnt resultat.

Dernæst skal der dækkes korrekt af på gulvet, så der ikke kommer malerpletter på gulvet, som især kan være svære at få af igen, hvis der er tale om et trægulv. Det er også vigtigt, at der bliver dækket korrekt af med malertape, så der ikke kommer maling på paneler, stikkontakter og lignende.

Når møblerne er flyttet, gulvet er beskyttet, vægge og lofter er renset ned, og malertapen er sat grundigt på alle kanter og ledder, der ikke skal males, så er det tid til at gå i gang med det egentlige malerarbejde med rulle eller pensel.

istock_000014001870medium

Selvom det måske er en lille lejlighed, der skal males, så kan det være både tidskrævende og hårdt at male lejligheden. Malerarbejdet vil som regel foregå i nogle uvante positioner, både når der skal males vægge og lofter, og det kræver stor koncentration for at få et flot resultat uden helligdage og synlige overgange. Derudover skal der tages højde for, at det formentlig ikke vil være nok kun at male lejligheden en enkelt gang. Typisk vil der være behov for to lag maling, og hvert lag skal være tørt, før det næste kan påføres.

Hvis der er tale om farveskift, særligt når der skal skiftes fra mørke farver til lyse farver, så er det vigtigt at sørge for, at malingen dækker 100 %, og det kan derfor godt være nødvendigt med et ekstra lag maling.

Du kan med fordel slippe for det hårde, besværlige og tidskrævende arbejde med maling af lejlighed ved at lade mig stå for opgaven. Jeg har mange års erfaring, og jeg sørger altid for et flot og ikke mindst professionelt resultat.

Malerarbejde i forbindelse med fraflytning

Der kan være rigtig mange årsager til, at det er nødvendigt at gå i gang med maling af lejlighed. I mange tilfælde skal malerarbejdet udføres i forbindelse med fraflytning af en lejlighed, så den næste beboer flytter ind i en pæn og nyistandsat lejlighed.

Mange, der skal fraflytte en lejlighed, ønsker dog ikke at bruge tid og kræfter på at male en lejlighed, som de alligevel ikke selv skal bo i. De vil hellere bruge deres tid og energi på den nye lejlighed, eller det nye hus, som de skal til at flytte ind i.

Hvis du er en af de mange, der ikke ønsker at bruge tid eller energi på at male din fraflytterlejlighed, så står jeg klar til at løse opgaven med maling af lejlighed, så den ser pæn ud til den nye beboer. I stedet for kan du bruge din tid og dine ressourcer på din nye bolig.​

Malerarbejde i forbindelse med indflytning

Skal du til at flytte ind i en ny bolig, så ved du sikker allerede, at der kan være meget arbejde forbundet med at skulle flytte. Du skal pakke alle dine ejendele og møbler ned og have dem transporteret til din nye bolig, som måske også trænger til en kærlig hånd, før du kan flytte ind.

Mange foretrækker at male deres nye hus eller lejlighed, inden de flytter ind, fordi det gør arbejdet nemmere, da der i så fald ikke skal flyttes rundt på store møbler og lignende i forbindelse med malerarbejdet. 

Omvendt vil mange også bare gerne flytte ind i deres nye bolig så hurtigt som muligt, og det kan være, at der ikke er tid til både at male den gamle fraflytterlejlighed og den nye lejlighed før flytningen.

Hvis du kunne tænke dig at flytte ind i en indflytningsklar lejlighed, der er malet helt efter dine ønsker, så står jeg gerne for arbejdet.

Malerarbejde i forbindelse med almindelig vedligeholdelse

Det kan også være, at du kunne tænke dig at få malet din lejlighed, fordi farverne på væggene er begyndt at falme, eller loftet er begyndt at blive mørkt. Jeg stiller naturligvis også gerne min ekspertise og erfaring som maler til rådighed for dig, der kunne tænke sig professionel maling af lejlighed i forbindelse med den almindelige vedligeholdelse.

Få rådgivning om valg af farver og materialer

Når lejligheden skal males, kan der være mange overvejelser i forhold til valg af farver. Det spiller nemlig en stor rolle for lejlighedens overordnede udtryk, hvilken farve der er på væggene, og derfor tilbyder jeg kompetent rådgivning i forbindelse med valg af farver og andre materialer.

Jeg kan også tilbyde opsætning af tapet, hvis du for eksempel kunne tænke dig at få sat tapet op på en enkelt væg i stuen eller soveværelset, eller hvis du gerne vil have tapetseret et helt rum.

Hvad koster maling af lejlighed?

Der er meget stor forskel på, hvor meget maling af lejlighed koster. Prisen afhænger i høj grad af:

  • ​Hvor stor en lejlighed der skal males
  • Om det er hele lejligheden, der skal males, eller om det for eksempel kun er væggene
  • Om der er behov for spartling forinden
  • Hvor meget afdækning der er behov for
  • Hvad du har af særlige ønsker i forhold til farver, maling og tapet.

Jeg ved dog, at det er vigtigt på forhånd at vide, hvor meget det kommer til at koste at få en professionel maler til at stå for opgaven. Derfor udarbejder jeg naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed, når jeg har været ude og foretage en besigtigelse samt kender til dine ønsker og behov.

Kontakt mig for rådgivning eller indhent et uforpligtende tilbud

Trænger din lejlighed til at blive malet, og har du brug for kyndig rådgivning i forbindelse med valg af farver, maling eller tapet, eller kunne du tænke dig at få en pris på, hvor meget det vil koste, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til mig.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 26 13 63 57, men du kan også altid skrive til min e-mail stig.blichfeldt@gmail.com, hvis det passer dig bedre. 

Fortæl mig om din opgave, så sørger jeg for at vende tilbage til dig med yderligere information, rådgivning eller et forslag til et tidspunkt, hvor jeg kan komme forbi og kigge nærmere på lejligheden og gennemgå dine ønsker med dig. 

​​Vil du
Høre Mere?

​Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt