Maling af lejlighed med kompetent og erfaren hjælp

Trænger din lejlighed til en kærlig hånd, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til maling af lejlighed?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Maler Stig Blichfeldt finder du en dygtig maler, der har mange års erfaring med blandt andet maling af lejlighed.

Mit malerfirma har base i Albertslund, og jeg løser derfor mange maleropgaver i mit eget lokalområde, men jeg kører også gerne ud til kunder i Glostrup, Brøndby, Taastrup og i resten af Storkøbenhavn, som har brug for professionel hjælp til at male deres lejlighed. Har du en opgave til mig i København, stiller jeg også gerne mine kompetencer til rådighed.​

Vil du høre mere?

Udfyld formularen herunder.

Udfyld formularen og jeg ringer tilbage til dig hurtigst muligt for nærmere afklaring og evt. tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billige priser, høj kvalitet

Tilfredse kunder - hver gang!

Hjælp til valg af farver og produkter

Uddannet bygningsmaler

Gratis uforpligtende tilbud

Slip for det hårde arbejde med hjælp til maling af lejlighed

​At male en hel lejlighed kan være et utroligt stort projekt, selvom det måske ikke lige umiddelbart virker sådan til at starte med. Først skal møblerne flyttes og pakkes ind, så de ikke får maling på sig under malerarbejdet, og både vægge og lofter skal renses ned, så de er helt rene, inden malingen bliver påført.

Derudover skal alle huller og ijævnheder spartles grundigt og slibes, hvis du gerne vil have et flot og jævnt resultat.

Du kan med fordel slippe for det hårde, besværlige og tidskrævende arbejde med maling af lejlighed ved at lade mig stå for opgaven. Jeg har mange års erfaring, og jeg sørger altid for et flot og ikke mindst professionelt resultat, som du kan nyde godt af de næste mange år.

Kontakt mig for rådgivning eller indhent et uforpligtende tilbud

Trænger din lejlighed til at blive malet, og har du brug for kyndig rådgivning i forbindelse med valg af farver, maling og tapet? Eller kunne du tænke dig at få en pris på, hvor meget det vil koste at få opgaven med maling af lejlighed varetaget af en professionel? Så er du altid meget velkommen til at kontakte til mig.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 26 13 63 57, men du kan også altid skrive til min e-mail stig.blichfeldt@gmail.com, hvis det passer dig bedre.​​ Jeg ser frem til at hjælpe dig med at male din lejlighed.

1.​ ​Kontakt mig →

Om firmaet

Alsidig malerfirma med mange års erfaring og en uddannelse som bygningsmaler i bagagen.

​Jeg udfører malerarbejde indvendigt som udvendigt for privat- og erhvervskunder i Storkøbenhavn.

Anmeld mig på Google →

Kontakt Maler Stig Blichfeldt i dag!

Du kan også skrive til mig:
stig.blichfeldt@gmail.com