Trænger dit træværk til maling?

Mit malerfirma har mange års erfaring med maling af træværk.

Kontakt mig i dag!

​Maling af træværk udført af professionel maler

Har du noget træværk, der trænger til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte maler Stig Blichfeldt for professionel hjælp. Mit malerfirma står klar til at varetage enhver form for maling af træværk og kan desuden løse alle andre maleropgaver både indendørs og udendørs.

Jeg servicerer både private kunder og erhvervskunder fra Albertslund, Glostrup, Brøndby, Taastrup og omegn.

Trænger hjemmet til et ansigtsløft, så tal med maler Stig Blichfeldt. Jeg har mange års erfaring med forskellige maleropgaver og er derfor også parat til at sætte kulør på dit hjem. Hvad end det er facaden eller garagen, køkkenet, stuen eller entréen, der trænger til en kærlig hånd, løser jeg opgaven.

Du kan med andre ord trygt søge hjælp hos mig. 

Veludført maling af træværk i høj kvalitet

Når du samarbejder med mit malerfirma, er du garanteret veludførte resultater hver gang. Jeg går meget op i at levere maling af træværk i høj kvalitet hos enhver kunde, som derved kan få glæde af resultatet i mange år. Jeg sørger naturligvis altid for, at træet får den rette træbeskyttelse, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet.

Jeg har et stort ønske om at gøre alle mine kunder glade og tilfredse. Derfor fokuserer jeg altid på at overholde alle mine aftaler, hvor jeg leverer solide resultater til den aftalte tid og pris. 

Jeg holder desuden mine priser på et konkurrencedygtigt niveau og er ikke bleg for at give gode tilbud til mine kunder.

Få kompetent rådgivning om alt fra farvevalg til vedligehold

Uanset hvilken form for gammelt træværk der skal males, kan du få hjælp hos mig. Jeg maler alt fra fodpaneler til træterrasser, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte mig, hvis du er på udkig efter kompetent hjælp til maling af træværk.

Jeg løser maleropgaver både ude og inde og leverer altid en kompetent rådgivning om farvevalg, materialer og vedligeholdelse afhængig af dine behov.

Gennem det rigtige træværk er du med til at give dit hjem personlighed. Derfor står jeg altid til rådighed for sparring om farvernes udtryk, farvesammensætninger og lysindfald. Jeg garanterer dig, at resultatet matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Maling af træværk hvornår?

Det er svært at angive et konkret tidspunkt på, hvornår det er bedst at udføre maling af træværk. Dette afhænger nemlig i høj grad af, om træet er vådt eller ej. Fra maj til september er typisk den bedste tidsperiode for maling af udendørs træværk, da træet som regel er tilpas tørt til at blive malet på dette tidspunkt.

Det vigtigste er, at det ikke regner eller har regnet i ugen op til, at træværket skal males. Derudover bør temperaturen være mellem 10 og 25 grader. Således er du nemlig sikker på, at træet er tilpas tørt, hvilket giver de bedste resultater.

Jeg vurderer altid, hvornår det er bedst at udføre maling af træværk ved den enkelte opgave.

Kontakt mig for at høre nærmere

Har du brug for professionel hjælp til maling af træværk af en hvilken som helst art? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig med det samme. Jeg står klar til at varetage enhver opgave på området, hvor jeg altid garanterer resultater af høj kvalitet til tiden.


Kontakt mig med din opgave, og få råd, vejledning og et uforpligtende tilbud. 

Du kan kontakte mig på telefon: 26 13 63 57 eller på mail: stig.blichfeldt@gmail.com, så vender jeg tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din maleropgave. 

​​Vil du
Høre Mere?

​Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt