Maling af træværk med flotte resultater

Har du et træværk, der trænger til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte maler Stig Blichfeldt for professionel hjælp. Mit malerfirma står klar til at varetage enhver form for maling af træværk, og jeg hjælper dig med både flotte og langtidsholdbare resultater.

Jeg tilbyder maling af træværk og andre former for malerarbejde for både private husejere og erhvervskunder fra Albertslund, Glostrup, Brøndby, Taastrup og omegn.​

Trænger hjemmet til et ansigtsløft, så tal med mig om det. Jeg har mange års erfaring med forskellige maleropgaver, og jeg er derfor også parat til at sætte kulør på dit hjem. 

Vil du høre mere?

Udfyld formularen herunder.

Udfyld formularen og jeg ringer tilbage til dig hurtigst muligt for nærmere afklaring og evt. tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billige priser, høj kvalitet

Tilfredse kunder - hver gang!

Hjælp til valg af farver og produkter

Uddannet bygningsmaler

Gratis uforpligtende tilbud

Veludført maling af træværk i høj kvalitet

Når du samarbejder med mit malerfirma, er du garanteret veludførte resultater hver gang. Jeg går meget op i at levere maling af træværk i høj kvalitet hos enhver kunde, som derved kan få glæde af resultatet i mange år. Jeg sørger naturligvis altid for, at træet får den rette træbeskyttelse, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet.

Jeg har et stort ønske om at gøre alle mine kunder glade og tilfredse. Derfor fokuserer jeg altid på at overholde alle mine aftaler, hvor jeg leverer solide resultater til den aftalte tid og pris.

Kontakt mig for at høre nærmere

Har du brug for professionel hjælp til maling af træværk af en hvilken som helst art? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig med det samme. Jeg står klar til at varetage enhver opgave på området, hvor jeg altid garanterer resultater af høj kvalitet til tiden.

​​

Du kan kontakte mig på telefon: 26 13 63 57 eller på mail: stig.blichfeldt@gmail.com, så vender jeg tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med din maleropgave.​

1.​ ​Kontakt mig →

Om firmaet

Alsidig malerfirma med mange års erfaring og en uddannelse som bygningsmaler i bagagen.

​Jeg udfører malerarbejde indvendigt som udvendigt for privat- og erhvervskunder i Storkøbenhavn.

Anmeld mig på Google →

Kontakt Maler Stig Blichfeldt i dag!

Du kan også skrive til mig:
stig.blichfeldt@gmail.com